Yritys

Rakennus Rauvola Oy on nykyaikainen ja monipuolinen satakuntalainen rakennusliike. Kolmen vuosikymmenen aikana olemme rakentaneet teollisuusrakennuksia, asuntoja, julkisia rakennuskohteita sekä toteuttaneet monipuolista rakennuspalvelua teollisuudelle, kunnille ja yksityisasiakkaille. Yhtiössämme työskentelee kaksikymmentä rakennusalan vankkaa ammattilaista. Logistiikkakeskuksemme ja toimistomme sijaitsevat Eurajoella.

Yhtiössämme pidetään tärkeänä palvelualttiutta, toiminnan laatua ja työturvallisuutta. Yrityksen johto yhdessä yrityksen henkilökunnan kanssa sitoutuvat noudattamaan yhtiön laatu-, ympäristö ja turvallisuuspolitiikkaa. Vuosien työkokemuksemme takaa asiakkaille aikataulun pitävyyden, hyvän laadun, ympäristön ja työntekijöiden turvallisuuden. Yrityksessämme ymmärretään asiakkaitten tarpeet ja laadunvalvonnan perusteellisuus.

Yhtiön taloudellinen asema on vakaalla perustalla, meille on myönnetty talouden AA-luokitus. Olemme mukana Luotettava kumppani järjestelmässä, ja meille on myönnetty myös RALA-pätevyys.